15 Mart 2024 Cuma İzmir At Yarışları: Heyecanın Zirvesi! Altılı Ganyan TJK Tahminleri

İzmir Şirinyer Hipodromu’nda Altılı Ganyan Tahminleri!

Türkiye Jokey Kulübü’nün düzenlediği heyecan dolu altılı ganyan yarışları, 15 Mart 2024 Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu’nda gerçekleşecek. Atların performansıyla dolu bu mücadelede, yarış severler için heyecan dorukta. İşte günün yarışlarına dair detaylı altılı ganyan tahminleri ve değerlendirmeler!

1. Koşu: Maiden Mücadelesinde BLACK TIMES Öne Çıkıyor!

Maiden mücadelesi, BLACK TIMES’ın gelişen kondisyonu ve artan yarış tecrübesiyle öne çıkıyor. Ancak rakiplerden FLASH BOY, CAPTAIN KENPACHI, RAZOR SHARP ve RED SONATA da dikkate alınmalı. Sıralamada 1-2-7-5-10 öncelikli tercihler arasında.

2. Koşu: BOARDING PASS’ın Günü Olabilir!

İkinci koşuda BOARDING PASS’ın sağlıklı görünen idman performansıyla birinciliğe yakın olduğu düşünülüyor. Ancak KAAN HAN ve NAZGAR gibi rakipler de sürpriz yapabilir. Sıralamada 3 numaralı BOARDING PASS öncelikli tercih.

3. Koşu: Dengeli Bir Yarış!

Üçüncü koşuda performans olarak birbirlerine yakın olan safkanların mücadelesi bekleniyor. Bu yarışta kalabalık bir şablon öneriliyor. Sıralamada ise 5-7-9-4-8 dikkate alınabilir.

4. Koşu: NİHATCAN Favori İsim!

Dördüncü koşuda NİHATCAN’ın, MISS LIONESS ve CHARMELEON ile arasında geçeceği düşünülen mücadelede favori olduğu öne çıkıyor. Ancak diğer atlar da kesinlikle göz ardı edilmemeli. Sıralamada 4-8-3 tercih edilebilir.

5. Koşu: ROCK IRON ve AKSU HAN Arasındaki Rekabet!

Beşinci koşuda ROCK IRON ve AKSU HAN arasında geçeceği düşünülen mücadelede, bu iki isim öne çıkıyor. Ancak DİRLİK ve BANA MÜSADE gibi alternatif isimler de değerlendirilmeli. Sıralamada 2-1-3-4 öncelikli tercihler arasında.

6. Koşu: WARDENCLYFFE Tek Adım Önde!

Altıncı koşuda WARDENCLYFFE’ın, uygun rakiplerinin yanında birinciliğe yakın olduğu düşünülüyor. Ancak diğer atların da sürpriz yapabileceği göz ardı edilmemeli. Sıralamada 4 numaralı WARDENCLYFFE öncelikli tercih.

7. Koşu: OBRADA ve ÇATALKAYA Öne Çıkıyor!

Yedinci koşuda OBRADA ve son koşusunu beğendiğimiz ÇATALKAYA, güçlü rakipleriyle mücadele edecek. Ancak DABBE ve POKER FACE gibi atlar da dikkate alınmalı. Sıralamada 2-1-6-4 tercih edilebilir.

8. Koşu: QUEEN OF HAPPINESS Favori!

Sekizinci koşuda QUEEN OF HAPPINESS, birinciliğe yakın görülen isimler arasında öne çıkıyor. Ancak MARIA QUEEN, LOVELY LISA ve HEART HUNTER gibi rakipler de şanslı isimler arasında. Sıralamada 5 numaralı QUEEN OF HAPPINESS öncelikli tercih.

9. Koşu: ATEŞ PRENS İle Bitiyor!

Bölünen Maiden’ın son ayağında ATEŞ PRENS’in, gelişen kondisyonu ve artan yarış tecrübesiyle öne çıktığı düşünülüyor. Ancak diğer atlar da kesinlikle göz ardı edilmemeli. Sıralamada 1-9-11-7-5 tercih edilebilir.

Sonuç olarak, 15 Mart 2024 Cuma İzmir altılı at yarışları tjk tahminleri, birbirinden heyecanlı koşularla dolu olacak. Unutmayın, bu tahminler bir rehber niteliğinde olup, at yarışlarında her zaman sürpriz sonuçlar yaşanabilir. İzmir Şirinyer Hipodromu‘nda gerçekleşecek bu müthiş yarışları izlemek için heyecanla bekliyoruz! Tüm altılı ganyan yarış severlere bol şanslar dileriz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir