28 Nisan 2024 Pazar Ankara Altılı Ganyan Tahminleri

28 Nisan 2024 Pazar Ankara Altılı Ganyan Tahminleri: Detaylı Analiz

Heyecan dolu bir altılı ganyan günü bizleri bekliyor! 28 Nisan Pazar günü, Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından Ankara Hipodromu’nda gerçekleştirilecek bu yarışlar için hazırladığımız detaylı tahminlerle kuponlarınızı en doğru şekilde hazırlamanıza yardımcı olmak istiyoruz.

At Yarışı Tutkunları Dikkat!

28 Nisan Pazar günü Ankara Hipodromu’nda heyecan dolu bir altılı ganyan günü bizleri bekliyor. Bu özel gün için hazırladığımız detaylı analizler ve tahminler ile kuponlarınızı en doğru şekilde hazırlamanıza yardımcı olmak istiyoruz.

Detaylı Analizler ile Kazancınızı Artırın!

Her bir koşuyu titizlikle inceleyerek hazırladığımız detaylı analizlerimiz ile atların form durumlarını, geçmiş performanslarını ve pist koşullarını göz önünde bulundurarak size en doğru tahminleri sunuyoruz.

En Güncel Tahminler ile Fark Yaratın!

Uzman ekibimiz tarafından yapılan en güncel tahminler ile altılı ganyanda kazanma şansınızı artırabilirsiniz.

Tahminler:

1. Koşu:

Bu koşuda son koşusunda El Audaz’a az farkla boyun eğen 4. Panagea ve son galobunda formda olduğunu gösteren 3. Dispergatör arasında çekişmeli bir mücadele bekleniyor. İkili arasında en az hata yapan tarafın kazanacağı bu koşuda 4. Panagea favori olarak gösteriliyor.

2. Koşu:

Son koşusunda hatalar yapan 2. Cevdet Bey, bu gün için daha sabırlı bir binicilik ile bu koşuyu kazanabilir.

3. Koşu:

Geçen haftaki hazırlık galopu ile formda olduğunu gösteren 1. Somebody Stop Me, bu koşuda favori. Son işleriyle yeşil ışık yakan 4. Nicolica ve durgunluğunu atmaya çalışan 5. Sumel Kızı da ihmal edilmemeli.

4. Koşu:

Rakiplerine göre avantajlı kiloda olan 10. Flatyos, bu koşuda favori. Son koşusunda iyi bir 2.lik alan 2. Prince Of Darkness ve Ankara’da güzel bir hazırlık döneminden geçen 6. Shield Maiden de podyumda yer alabilirler.

5. Koşu:

Son galobundaki istekli görünümü ile dikkat çeken 3. Beşbudaklı sürpriz yapabilir. İlk yarışına çıkacak olan güçlü orijine sahip 2. Bendeniz de atlamamak lazım.

6. Koşu:

Kış sezonunu Ankara’da geçiren ve bu tip mesafelerin klas kısraklarından biri olan 6. Chaika, favori. Adana’da üst üste kazanan 8. Prenses Sylvester de iddialı. Form tutmaya başlayan 7. Operasyon da podyumda yer alabilir.

7. Koşu:

Son koşusunda dikkat çeken bir 3.lük alan 2. My Orphan, bu koşuda favori. Ufak tefek sıkıntıları halledildikten sonra formda olan 5. Meanin Of Time ve sıkı bir hazırlık döneminden geçen 3. Last Tango da podyumda yer alabilirler.

8. Koşu:

Son koşularında etkileyici bir performans sergileyen 5. Çağlayan Deniz ve 6. Ezhatım Tay arasında çekişmeli bir mücadele bekleniyor. İki tay da favori olarak gösteriliyor.

9. Koşu:

Olumlu tedavisi ardından formda olan 7. Haznedar, günün teki olarak gösteriliyor.

Daha fazla bilgi için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir