Bursa altılı ganyan tahminleri 15 Nisan Pazartesi 2024

15 Nisan Pazartesi Bursa At Yarışı Altılı Ganyan Tahminleri: Heyecan Zirvede!

Yarışseverler, hazır mısınız? 15 Nisan’da heyecan dolu bir at yarışı günü bizi bekliyor! Kazananları kimler olacak, favori hangisi, sürprizler bizi mi bulacak?

Bu soruların cevaplarını arıyorsanız, doğru yerdesiniz!

Analizlerimi yaptım, favorilerimi ve sürpriz adaylarımı belirledim. Hemen size aktarıyorum:

1. Koşu: Gonyalı Kovboy (3) ve Gerçek Mavi (9) iddialı bir başlangıç için çekişiyorlar. Özserçe (5) ve Tokuş Ağa (1) ise bu ikiliyi zorlayabilir.

2. Koşu: Rosso E Bianco (4), 9 aylık aradan sonra geri dönüyor ve favori o!

3. Koşu: Flatyos (6) uygun kilosuyla 1.liğe aday gözüküyor. Cix Life (3) ve Zisino (4) ise sürpriz yapabilir mi?

4. Koşu: Sultanyel (4) ve Eymenağa (1) formda görünüyorlar. Sınır Tanımaz (9) ve Telserencan (6) da arkalarda pusuda bekliyorlar. Dostbağı (2) ve Alaçatı Ağası (7) ise her zaman bir ihtimal.

5. Koşu: Yekta Tay (10) ve Baykutluşah (3) iddialı başlangıç için hazırlar. Mor Çiçek (4), Abay Hanım (1), Namlıbir (5) ve Afşıntay (7) de göz ardı edilmemeli.

6. Koşu: Berca Torunu (4) ve Nevesta (12) favoriler.

7. Koşu: Rockhampton (2) ve Hellboy (1) toparlandılar ve favori adaylar. Son Of Saver (3), Wings Of Time (4), Wish Come True (7) ve Winner Devil (6) ise favorilere rakip olabilirler.

8. Koşu: Princess Grace (1) ve Hazy Daisy (2) iddialılar. Tulparkız (5) favorilerin en sert rakibi. Dawn Of The Night (3) ve Vittoriosa (7) ise sürpriz yapabilirler.

9. Koşu: Gözdenin Bulutu (3) ve Umudumuz (10) favori taylar. Lady Şermin ve Şeker Halhal de her an söz sahibi olabilirler.

10. Koşu: Muzatcan (5) formda ve favori.

Unutmayın, bu sadece tahmin! At yarışı heyecanı her zaman sürprizlere açıktır. Bol şanslar!

Not: Bu tahminler sadece eğlence amaçlıdır. Bahis yaparken kendi araştırmanızı yapmanız ve sorumlu bir şekilde oynamanız önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir