İşte İzmir Tjk Altılı Ganyan At Yarışları Tahminleri ve Tüyoları! 10 Mart 2024 Pazar

İzmir Şirinyer Hipodromu’nda Altılı Ganyan Heyecanı!

Türkiye Jokey Kulübü’nün düzenlediği keyif dolu altılı ganyan heyecanı yine İzmir Şirinyer Hipodromu’nda start alıyor. 10 Mart 2024 Pazar gününe denk gelen bu yarışlar, at yarışı tutkunlarını bir araya getirecek ve nefes kesen mücadelelere tanıklık edilecek. İşte günün altılı ganyan tahminleri ve tüyoları!

1. Koşu: GÜVENHAN ve YEŞİLDAĞ İle Başlıyor!

Maiden mücadelesinde GÜVENHAN ve YEŞİLDAĞ ikilisinin öne çıkacağı bir yarış bizleri bekliyor. Bu iki safkanı ön planda tutarak kuponlara yazmak doğru bir tercih olabilir. ALP DAĞLARI ise geniş şablonlarda değerlendirilebilir. Sıralamada ise 3-5-1 numaralı safkanlar öne çıkıyor.

2. Koşu: HÜKÜMSÜZ ve UZUN TAY İle Devam!

İkinci koşuda HÜKÜMSÜZ ve UZUN TAY isimleri öne çıkıyor. Ancak eksik koşmaları durumunda TOZKOPARAN ve KIVIRCIK MEMET gibi safkanların devreye girebileceğini unutmamak gerek. Sıralamada ise 1-2-5-4 numaralı safkanlar öne çıkıyor.

3. Koşu: BOLD OF ÖFKE Favori!

Gelişen kondisyonuyla BOLD OF ÖFKE, bu koşuda favori olarak göze çarpıyor. Ancak eksik koşması durumunda ULTRA FAST’ın sert rakip olabileceğini unutmamak gerek. Sıralamada ise 2 numaralı BOLD OF ÖFKE öne çıkıyor, ardından 1 numaralı safkan değerlendirilebilir.

4. Koşu: CAN BELGİN ve QUEEN OF YALIKAVAK Ön Planda!

Dördüncü koşuda form durumu yükselen CAN BELGİN ve uygun sıklet avantajına sahip QUEEN OF YALIKAVAK, ilk öne çıkan isimler. Ancak eksik koşmaları durumunda PERFECT FLIGHT, COWARD QUEEN ve SUNDAY SURPRISEE gibi safkanların da şansı yüksek. Sıralamada ise 3-9-1-2-4 numaralı safkanlar öne çıkıyor.

5. Koşu: Zorlu Mücadele!

Beşinci koşuda performans olarak birbirlerine yakın olan safkanların mücadelesi izlenecek. Bu yarışta bütçenizin elverdiği ölçüde kalabalık tutmanızı tavsiye ediyoruz. Sıralamada ise 2-4-11-9-5-3 numaralı safkanlar dikkate alınabilir.

6. Koşu: CAN EFE Günün Teki!

Altıncı koşuda, kazandığı yarış sonrası sağlıklı görünen CAN EFE günün teki olarak öne çıkıyor. Ancak yarışta dikkate alınması gereken diğer isimler de bulunuyor. Sıralamada ise 2 numaralı CAN EFE öne çıkıyor.

7. Koşu: GÜNDÜZDÜŞÜ’nün Günü!

Yedinci koşuda GÜNDÜZDÜŞÜ, son yarışını ölçü almadığımız bir isim olarak günün teki olarak öne çıkıyor. Ancak diğer rakipler de göz ardı edilmemeli. Sıralamada ise 1 numaralı GÜNDÜZDÜŞÜ öne çıkıyor.

8. Koşu: ATİK OĞLAN ve AYGÜR İle Bitiş!

Bölünen Maiden’ın son ayağında ATİK OĞLAN ve AYGÜR ön planda tutuluyor. Ancak geniş şablonlarda öne çıkan diğer isimleri de değerlendirmek önemli. Sıralamada ise 2-3 numaralı safkanlar öne çıkıyor, ardından 7-1-4 numaralı safkanlar değerlendirilebilir.

9. Koşu: Son Koşuda Kalabalık Tutun!

Dokuzuncu ve son koşuda performans olarak birbirlerine yakın olan safkanların olduğu bir yarış izlenecek. Bu yarışta da bütçenizin elverdiği ölçüde kalabalık tutmanızı tavsiye ediyoruz. Sıralamada ise 4-7-1-14-8-9-3 numaralı safkanlar değerlendirilebilir.

İzmir Şirinyer Hipodromu’nda gerçekleşecek olan bu heyecan dolu yarışları kaçırmamak için hazır olun! Altılı ganyan tutkunları için dopdolu bir gün bizleri bekliyor. Yarış severlere bol şans dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir